Tjänster | Din Logga här! Kontakta oss!

Tjänster

Vi på Fasadrenovering i Malmö hjälper privatpersoner, företagare och bostadsrättsföreningar i Skåne med fasadrenoveringar och fasadbyggnationer. Till oss kan man vända sig när man behöver professionell hjälp med fasaden. Läs mer om våra tjänster här nedan.

Kompetens och erfarenhet är vår styrka

Sedan 2019 när vi startade vårt företag har vi haft fullt upp med att hjälpa kunder runt om i Skåne med deras fasader. Tack vare vår breda kompetens och långa erfarenhet inom branschen har vi möjlighet att erbjuda våra kunder unika lösningar och vi kan därför se till att skräddarsy kundernas bygg- och renoveringsprojekt helt efter behoven som finns.

Våra tjänster utförs alltid med stort kundfokus

Självklart står kundnöjdheten högt i fokus när vi arbetar och att få återkommande kunder är viktigt för oss. Därför gör vi alltid vårt yttersta för att se till så att kundkontakten är bra redan från start genom att vara lyhörda och uppmärksamma på kunden och hens behov. När vi har slutfört vårt arbete har du ett färdigt resultat som håller hög kvalitet och som kommer hålla i många år framöver.

Det här gör vi

Eftersom vi kan det här med fasader, kan vi hjälpa till med det mesta som rör just fasader. Alltså kan man vända sig till oss om man exempelvis vill måla fasaden, lägga nytt tak eller byta dörr. Inga projekt är för stora eller för små för oss och därför är du som kund varmt välkommen att höra av dig till oss om du exempelvis behöver hjälp med:

  • Att putsa fasaden.

Fasadputsning används när man har eller vill ha en putsad fasadyta. Det finns många olika typer av fasadputs som alla ger olika finish. Du som kund bestämmer vilken fasadputs du vill ha.

  • Att utföra en fasadmålning.

En fasadmålning kan utföras på alla typer av underlag - putsad fasad, träpanel, tegelfasader med flera. Varför inte fräscha upp huset med lite ny och fin färg?

  • Att renovera fasaden och exempelvis rusta upp träpanelen.

En fasad behöver vårdas med jämna mellanrum. Dels blir det estetiskt fint med en välvårdad fasad, men framförallt blir en välvårdad fasad motståndskraftigare mot kyla, regn och vind. Oavsett om du har en träfasad, putsad fasad eller något helt annat, ser vi till att rusta upp din fasad till nyskick.

  • Att mura och renovera tegelfasad.
  • En tegelfasad är en tålig fasad, men även den behöver ses över ibland. Med tiden kan murbruket vittra bort och tegelstenarna kan spricka och gå sönder. Vi utför murning av alla dess slag och kan därför se till att din tegelfasad blir som ny igen.
  • Att tilläggsisolera.

Om fritidshuset saknar isolering kan man utföra en så kallad tilläggsisolering. Det hjälper vi till med så att ditt fritidshus blir mysigt att vara i även under kalla vår- och höstdagar.

  • Att klottersanera.

Klotter på fasadväggar är inte ovanligt att råka ut för. Vi tar bort klottret snabbt och effektivt.

  • Att byta fönster och dörrar.

Till fasaden hör även fönster och dörrar. Både fönster- och dörrfoder kan behöva bytas allt eftersom sol och regn sliter på dem. Vi byter ut både foder, fönster och dörrar.

  • Att bygga till balkonger och terrasser.

Finns det något härligare än att sätta sig ute på en nybyggd balkong eller terrass en varm sommarkväll? Med fasaden som skydd mot vinden blir balkongen och terrassen en underbar plats att vistas på när vädret tillåter. Våra duktiga hantverkare ser till att du som kund får en altan eller terrass helt efter dina behov.

Kort och gott finns det mycket vi kan göra för dig som kund och när du ska utföra större renoveringar och byggprojekt som rör fasaden går det därför utmärkt att anlita oss som totalentreprenad. Det ger dig som kund bättre kontroll över byggprojektet samt ett bättre pris.

Det är alltid gratis att få en offert utfärdad av oss. Offerten är din trygghet då du som kund vet exakt vad vi kommer att göra, till vilket pris och under vilken tid. Du betalar aldrig något i förskott. Betalningen sker alltid när allt i offerten är uppfyllt.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Behöver du hjälp med att renovera din fasad? Vi utför fasad renovering, fasad målning, reperationer av fasaden & underhållning av din fasad. Få kostnadsfri offert & snabbt svar när du kontaktar oss.

(Lämna tom)